ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Savran Ortaokulu

Temel Eğitimde İyi Örnekler ile ilgili çalışmalar yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Çoşkuyla Kutlandı.

Mrt

Genç Kızılay İstanbul Esenyurt'tan gelen genç kızılay ekibi okulumuz öğrencileriyle eğlenceli etkinlikler yapıldı.

Mrt

Okulmuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif ERSOY'U  anma programı yapıldı.

Pano Çalışması yapıldı.

Ara

Yerli Malı Haftası Kutlaması Yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

Haz

6 Şubat depreminden sonra depremin yaraalrını sarmak için vakit kaybetmeden çalışmlara başlanarak okulumuz öğrencilerinin mağdur olamaması için okul idaresi ve öğretmenleri elinden gelenin fazlasını yaparak ulaşılmadık öğrenci kalmayacak şekilde faaliyet gösterdi. Bu kapsamda çadır sınıflarda kurslara devam edildi. Öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemesi ve kitap dağıtımı yapıldı. Okulların açılması kararıyla okullarımız boyanıp temizlenerek eğitim-öğretime hazır hale getirldi. Bu süreçte katkı sunan tüm öğretmen ve idarecilerimize tesekkür ederim.

May

Depremden etkilenen öğrencilerimize ayakkabı kıyafet yardımında bulunmak üzre okulumuza gelen ve öğrencilerimizi sevdindiren İlçe Jandarma Komutanlığı personeline teşekkür ederim.

May

Sayın Kaymakamımız tarafından okulumuza yönlendirilen Kızılay gönülleri tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik kahvaltı ikramı ve çeşitli etkinlikler yapılarak öğrencilerimizin bu zor süreci atlatmaları için  yardımcı olundu. Başta sayın kaymakamımız olmak üzere  bu etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen Kızılay gönüllülerine ve diğer tüm paydaşlara teşekkür ederim.

May

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine yönelik mesleki gelişim çalışmaları kapsamında İlçemiz Jandarma Trafik ekipleri tarafından seminer verildi. Katılımlarından dolayı komutanlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

İlçemiz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Murat DOĞAN tarafından 8. sınıf öğrencilerimize LGS ile ilgili seminer verildi. Öğretmenimize okulumuza teşriflerinden ve verdiği seminerden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Şeyh ÖZDEMİR ve şube müdürlerimiz Ramazan GÜRSUL ve Mehmet ERDOĞAN çeşitli inceleme ve denetimler yapmak için okulumuzu ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve şube müdürleri bu ziyaret sırasında öğrencilerle sohbet etti daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenlerimizle hasbihal etti. Ayrıca okulun genel işleyişi hakkında okul idaresinden bilgiler aldı. Ziyaretinden ötürü İlçe Milli Eğitim müdürümüze ve şube müdürlerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Fen ve Teknoloji Öğretmeni Nidanur ERGENOĞLU koordinatörlüğünde hazırlanan Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası programı okul idaresi, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı. Kutlama programının yanında sınıf rehber öğretmenlerinin koordinatörlüğünde hafta boyunca öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan ürünler okula getirilerek hem Türk malları tanıtıldı bu ürünlerin tadına bakılarak paylaşmanın da önemi hissetirildi. Başta programı hazırlayan öğretmenimiz olmak üzere programa katkı gösteren tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

MEB tarafından başlatılan Okul Temelli Mesleki Eğitim Kapsamında öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Mustafa ARKCI tarafından DYS Eğitimi,  Ortaokul müdür yardımcımız Ömer ADIGÜZEL tarafından Aile-Okulu Eğitimi  ve  İlkokul müdür yardımcımız Mustafa GÜNDOĞDU tarafından Robotik kodlama konularında seminerler verildi. Seminer veren idarecilerimize ve katılım gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.