ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Savran Ortaokulu

Ara

MEB tarafından başlatılan Okul Temelli Mesleki Eğitim Kapsamında öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Mustafa ARKCI tarafından DYS Eğitimi,  Ortaokul müdür yardımcımız Ömer ADIGÜZEL tarafından Aile-Okulu Eğitimi  ve  İlkokul müdür yardımcımız Mustafa GÜNDOĞDU tarafından Robotik kodlama konularında seminerler verildi. Seminer veren idarecilerimize ve katılım gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım  Öğretmenler Günü  kutlama programı Okulumuz Matematik Öğretmeni Buket BAKIRCI koordinatörlüğünde hazırlandı.  Bu program çerçevesinde Öğretmenler Günü okul idaresi ,öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı. Töreni hazırlayan öğretmenimize ve törene katılan tüm katılımcılara teşekkür eder bu vesileyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere eğitim yolunda şehit düşen öğretmenlerimizin, okulumuz öğretmenlerinin ve diğer tüm öğretmen camiasının öğretmenler gününü kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz.

Kas

Köyümüz hayırsever iş adamından okulumuz öğrencilerine kış mevsimi gelmeden önce kıyafet yardımı yapıldı. Yaptığı yardımlaradan ötürü okulumuz öğrencileri adına hayır sahibine teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimize Fahri Orman Müfettişliği kimliği verildi.

Mrt

Yolun Açık Olsun Projesi kapsamında velilerimize ve öğrencilerimize seminer verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferini Kutladık.

Deprem Tatbikatı Yaptık.

Yeşilay Haftasını Kutladık

Mrt

Ali AĞKADER Tarafından Okulumuza Kitap Yardımı Yapıldı.

Mrt

Ali AĞKADER Tarafından Okulumuza Kitap Yardımı Yapıldı.

Ara

İnsan Hakları Haftasını Kutladık .

Ara

Öğrencilerimiz Müze Gezisi yaptı.

Ara

Öğrencilerimiz Müze Gezisi Yaptı.

Ara

Okulumuz Kız Voleybol Takımı il 4.sü Oldu.

Okul Kütüphanesi Oluşturduk.